Manuális ügyletek nyitása

Személyre szabható képernyő

Időkorlátos kereskedés

Függő megbízások elévülése

Napon belüli veszteség limitálása

Pozíciók méretezése

Kockázatkezelés

SL és T/P szintek elhelyezése

Részzárás

Pozícióépítések

Sokféle nyitási szignál

Számos belépési szűrés

Robot mód

Többféle menedzselés

Szignálra zárás

Függő megbízások

Az expert gyakorlott kereskedőknek ajánlott, akik ismerik az online kereskedés alapjait és technikai eszköztárát illetve az MT4 platformot. A Hibrid képes a teljesen önálló kereskedésre, ám a leginkább arra hivatott, hogy jelentős segítséget nyújtson azoknak a manuális kereskedőnek, akik maguk döntenek, hogy mikor és milyen jelzésre nyitnak ügyleteket. Nem szükséges folyamatosan a monitorra szegezni a tekintetet, mert az expertre bízva akkor nyílik meg a kívánt ügylet, amikor teljesül a piacra lépés minden feltétele – amelyeket megahatároztunk. Nem vagyunk képernyőhöz kötve, nem maradunk le a jelről sem figyelmetlenség vagy egyéb ok miatt. Felügyeli a megnyitott ügyleteket – akár egész napra magára hagyhatjuk. Többféle szignál szerint képes pozíciót nyitni, kezeli a kockázatot, méretezi a lot nagyságát, menedzseli a pozíciókat, szűri a fals belépőket, és még számos hasznos képességgel rendelkezik.
Lehetőség van arra, hogy kevesebb gomb és paraméter jelenjen meg a képernyőn – annyi, amennyire szükségünk van. Ezt a beállításokban szelektálhatjuk, így személyreszabható az expert.

Robot mód

Teljesen automata robotként is használható, és a különféle nyitási szignálok és menedzselő módszerek kombinálásával egyedi robot állítható össze. Önállóan nyitja az ügyleteket, kockázatkezelten méretezi a lot mennyiségét, elhelyezi a stop-loss-t és célárat, menedzseli a pozíciót – csökkentve a kockázatot, védve és maximalizálva a profitot –, ráépít, zárja az ügyletet stb.

Manuális kereskedés

Kényelmessé teszi a trédelést, nem kell folyamatosan a monitor előtt ülnünk arra várva, hogy mikor valósul meg a belépéshez szükséges jelzés. Ha már látjuk, hogy kialakulóban van a pozícióba lépés lehetősége, akkor nincs más dolgunk, mint aktiválni a nekünk szükséges belépési irányt, szignálokat, menedzselést, és ezután a robot mindent elvégez helyettünk. A megnyitott ügyeletet teljesen rábízhatjuk, mivel menedzseli a pozíciónkat, védi a megszerzett profitot vagy csökkenti a kockázatot, továbbá ráépítéseket is csinál – amennyiben engedélyezzük ezt a funkciót.
Számos stratégia segítője lehet, ahol trendvonal vagy támasz-ellenállás szintek törésére nyitunk ügyleteket vagy fordulatot jelző gyertya alakzatokra, amelyeket összhangba hozhatunk az RSI indikátor, Bollinger szalag vagy Fibonacci Pivot szintek jelzéseivel.
Rengeteg feladattal bízhatjuk meg: pozícióépítés, függő megbízások, trend irányának a szűrése, Fibonacci korrekció szerinti szűrés, célár meghatározás, pozíció méretezése, időkorlátos kereskedés, veszteséges ügyletek limitálása és szűrése, menedzselés, ügylet zárás/nyitás, stb.
 
Az egyéni beállításokat követően huszonhárom nyomógomb segítségével utasíthatjuk a Hibridet a főbb műveletekre, továbbá lehetőségünk van arra, hogy a csárton is nyomon kövessük, illetve változtassunk a fontosabb és gyakrabban változtatott paramétereken.
 
Az expert teljes leírása letölthető!
 
Az expert ára
 
Bruttó: 24.500 Ft.
 
Az expert korlátlan számlán használható, azonban névre szóló. Ez azt jelenti, hogy csak olyan MT4 számlán működik, ahol a számlatulajdonos neve megegyezik az expertet megvásárló nevével.
 
A felhasználók részletes leírást kapnak az expert használatáról továbbá az aktiválásról, telepítésról és fontos tudnivalókról.
 
 
 
Kérdésed lenne:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

0
0
0
s2sdefault